Suomi

R-Group Finland Oy


Meillä on yli 60 vuoden kokemus betonielementtiteollisuudesta. R-Steel® on R-Group Finland Oy:n tuotemerkki. R-Group Finland Oy tarjoaa laadukkaat R- Steel®-tuotteet betonielementtiteollisuuden tarpeisiin asiakkailleen ympäri maailmaa. Asiakaslähtöinen palvelu, hyvä ja luotettava toimittajaverkosto sekä kattava tuotevalikoima takaavat, että pystymme tarjoamaan ammattimaiset ja joustavat ratkaisut myös mittaviin projekteihin. Asiakkaitamme ovat betonielementtiteollisuus, rakennusliikkeet ja terästukkurit.

R-Group Finland Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku

Toimintamme perusta

LAATU

Toimintamme perustana ovat asiakkaiden tarpeiden mukaiset tuotteet sekä osaava sitoutunut henkilöstö.

Toimimme tehokkaasti kaikilla organisaation tasoilla: toimitamme asiakkaan haluaman tuotteen tai palvelun sovittuna ajankohtana.

Varmistamme tuotteiden ja palveluiden korkean laadun käyttämällä laatujärjestelmiltään ja valmistusmenetelmiltään hyväksyttyjä toimittajia.

Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti hankinnan, myynnin ja varastoinnin saumatonta yhteistyötä laatupalavereiden ja auditointien avulla.

Yhtiömme arvot, visio ja strategia muodostavat perustan laatutavoitteillemme.

Laadun takaa käytössämme oleva SFS-EN ISO 9001:2000 standardi.

ARVOT

ASIAKKAIDEN YMMÄRTÄMINEN
Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja autamme heitä menestymään.

TULOKSELLISUUS
Olemme kustannustehokkaita ja teemme tulosta yhdessä asiakkaidemme kanssa.

TOIMINTA
Etsimme uusia ratkaisuja ja rohkaisemme luovuuteen ja toimintaan.

VASTUU
Kannamme vastuumme ja pidämme lupauksemme.

AVOIMUUS
Olemme avoimia, suoria ja selkeitä.

YMPÄRISTÖ 

Ylläpidämme koko yritystä koskevaa ympäristönhallintajärjestelmää ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Noudatamme lakisääteisiä velvotteita ja määräyksiä ja olemme varautuneet ympäristövahinkojen varalta. Säästämme energiaa ja luonnonvaroja vähentämällä päästöjä, materiaalihukkaa ja jätettä. Käytämme ympäristölle vähemmän haitallisia kemikaaleja. Toimintamme täyttää standardin SFS-EN ISO 14001:2004 vaatimukset.